2024

KunstSpor

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, Styregruppen har modtaget...


Hvornår finder udstillingerne i sted?
KunstSpor-weekenden er altid den første weekend i oktober. Fællesudstillingerne finder sted i den sidste halvdel af september.

 

Hvor finder jeg kunstnerne, der har åbent værksted i den første weekend i oktober?
Du kan finde oplysningerne her på siden fra omkring 1. august, og der udgives ligeledes en folder med navn og adresse på alle de deltagende kunstnere. Du kan hente folderen på bibliotekerne i Norddjurs og Syddjurs kommuner samt på turistinformationerne og andre relevante steder, hvor der kommer mange mennesker, i de to kommuner.

 

Hvornår skal jeg som deltagende kunstner betale gebyret for min deltagelse?
Gebyret for deltagelse i KunstSpor opkræves i forbindelse med endelig bekræftelse af tilmeldingen. Det sker i juni måned, og der vil blive oplyst et kontonummer, som man skal indbetale til. Det er et kontonummer, som Syddjurs kommune står som ejer af, da Syddjurs kommune varetager regnskabsfunktionen for KunstSpor.
 

Hvornår skal jeg aflevere og hente værker til fællesudstillingerne?
Det får du som deltagende kunstner direkte besked om i september på den mail, du har oplyst ved tilmeldingen.
Værker skal afleveres i Pavillonen og i Tinghuset. Dine værker skal afhentes mandagen efter KunstSpor-weekenden. Nærmere tidspunkt meddeles senere. 

 

Kan man vælge kun at deltage i fællesudstillingerne?
Det er desværre ikke muligt kun at deltage i fællesudstillingerne. Begrundelsen er, at kernen i Kunstspor Djursland er de åbne værksteder. Fællesudstillingerne er en indledende "appetitvækker", så man kan se et enkelt eller to arbejder af de kunstnere, som har åbent værksted i den første weekend i oktober. 

 

Bente Aagaard Lomstein

KunstSpor 2024
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk